طراحی سایت اختصاصی
امروزه با پیشرفت روز افزون تکنولوژی و فناوری میبایست تمام افرادی که در زمینه های مختلف شغلی حضور دارند . ورود به دنیای الکترونیک و تجارت الزامی میباشد. زیرا میتوان به راحتی خدمات و تبلیغات خود را کارآمد تر و بهتر ارائه نمود.
تاریخچه طراحی سایت :
وب سایتهای زیادی در سراسر جهان وجود دارند، اما هیچ کدام از آنها ۲۶ سال قدمت ندارند. اولین وب سایت دنیا که به پروژه World Wide Web یا همان W3 تعلق داشت، در ۶ آگوست سال ۱۹۹۱ متولد شد.
این وب سایت که توسط «تیم برنرز لی» توسعه یافته بود، هنوز هم با آدرس https://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html. در دسترس قرار دارد.
همانطور که با مراجعه به آدرس اولین سایت دنیا قابل مشاهده است، این سایت و دیگر وب سایتهای اولیه که به پیروی از همین سایت به وجود آمدند، طراحی خاصی نداشتند و در آنها از المانهایی مثل تصویر، ترکیبهای رنگ یا فایل صوتی استفاده نشده بود.
با معرفی مرورگرهای مختلف توسط Netscape و Microsoft که بازیگران اصلی دوران جنگ مرورگرها در این سالها بودند، با استفاده از عواملی مثل جاوا اسکریپت و HTML، راه طراحی گرافیکی و شکل و شمایل دادن به صفحات وب هموارتر شد.
در سال ۲۰۰۰ و با ارائه اولین نسخه Internet Explorer برای سیستمهای مک که از HTML 4.1 و CSS 1 به صورت کامل پشتیبانی میکردند، انقلاب عظیمی در مرورگرها و طراحی سایت به وجود آمد.
طراحی وب سایت، طراحی سایت یا همان Web Design، دقیقا به معنای تلاش برای ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است.
وظایف طراح سایت چیست ؟
یک طراح سایت با توجه به اینکه در چه پروسهای از طراحی وب سایت درگیر است، وظایف مختلفی دارد. به صورت کلی در طراحی و راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کدها و Front-end نیاز داریم.
متخصص طراحی Back-end کسی است که مسئولیت نوشتن کدهای مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را به عهده دارد. این کدها همان چیزی هستند که از نظر بازدیدکنندگان یک سایت پنهان هستند .
و بیش از هر چیز وظیفه راه اندازی و عملکرد یک سایت را به عهده دارند. یک متخصص طراحی سایت که وظیفه توسعه Back-end را به عهد دارد از زبان های برنامهنویسی مثل Python، ASP و PHP استفاده میکند.
. در واقع تمام چیزی که بازدیدکننده سایت میبیند، نتیجه کار یک توسعه دهنده Front-end یا همان کسی است که با استفاده از کدهای مختلف ظاهر وب سایت را به سر و شکل میدهد.
نیاز به کد نویسی است و نوشتن این کدها با زبانهایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام میگیرد. البته فراموش نکنید که همیشه در این پروسه همکاری با یک گرافیست وب میتواند نتایج بسیار بهتری رقم بزند.
انواع طراحی سایت :
وب سایتهای امروزی به دو گونه وب سایت استاتیک و وب سایت داینامیک دستهبندی میشوند :
در طراحی سایت استاتیک، یک فایل متمایز به ازاء هر صفحه وب سایت روی سرور ذخیره میشود و هر بار که این صفحه مورد نیاز باشد، عینا از سرور بازخوانی میشود و برای کاربر نمایش داده میشود. از مزایای این گونه طراحی سایت که در بیشتر تا سال ۲۰۱۵ محبوبیت داشت، آسانی طراحی صفحات استاتیک و امنیت بالای آن برای سرورهای آن دوره بود.
صفحات داینامیک وب سایت به گونهای طراحی میشوند که خود صفحه ثابت، اما محتوای آن متغیر باشد. ساختار این صفحات توسط یک اپلیکیشن سرور که اسکریپتهای سمت سرور را فراوری میکند، ایجاد میشود.
علاوه بر خود طراحان وب سایت، برای اینکه یک وب سایت به موفقیت برسد و در نتایج گوگل بدرخشد، افراد زیادی باید درگیر توسعه و نگهداری از آن باشند. در واقع طراحی سایت تنها شروع یک فرایند بزرگ برای رسیدن سایت به سود است.
مزایای طراحی سایت برای کسب و کار شما :
- کاهش هزینه را به دنبال دارد.
- افزایش اعتبار
- دسترسی آسان
- دسترسی آسان در فضا های مختلف
- ارائه خدمات بالا و کار آمد.
- تبلیغات گسترده تر
طراحی سایت اختصاصی چگونه میباشد و مناسب چه نوع کسب و کاریی میباشد ؟
طراحی سایت اختصاصی ، مناسب کسب و کارهای بزرگ می باشد ، زیرا در این نوع خدمت گرافیک بصورت اختصاصی طراحی شده و هزینه های کد نویسی بالایی را دارد .
در صورتی به رشد کسب و کار خود می اندیشید و روی آن حساس هستید ، بهتر است وب سایت خود را بصورت اختصاصی طراحی کنید .
مراحل راه اندازی سایت به چه صورت است ؟
1 – انتخاب نام مناسب برای سایت :
در این مرحله اگر برند یا محل کارتان از قبل وجود دارد میتوانید از اسم آن استفاده کنید و اگر تازه اقدام به راه اندازی کنید با توجه به نوع و ماهیت و همچنین سلیقه ی خودتان ، نامی برای وبسایتتان انتخاب میکنید.
2 – ثبت دامنه یا Domain ( نام سایت ) در اینترنت :
دامنه یا دامین ها انواع مختلفی دارند که مشهور ترین آنها عبارتند از .com و .ir که بسته به زمان و نوع دامنه دارای قیمت های متفاوتی هستند.
3 – برنامه نویسی و طراحی گرافیک وب سایت : در این قسمت شما دو گزینه خواهید داشت :
استفاده از سایت ها با قالب های آماده که قیمت های بسیار مناسبی نیز دارند و اگر کسب و کارتان جدید و نوپا هست.
شما درخواست سایت اختصاصی میدهید.بدین صورت یک وبسایت صرفا مختص به شما و کسب و کار شما از صفر پایه ریزی و طراحی خواهد شد.قالبی
مخصوص به شما که مشابهش جای دیگری جود نخواهد داشت. تم تان میتواند همرنگ کانسپت محیط کارتان باشد و همچنین امکاناتی که لازم دارید رو
بصورت اختصاصی در آن قرار خواهیم داد.